Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
Indyk z pomidorowym pesto, kasza pęczak, warzywa z pary
Cukier, Liść laurowy, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Indyk, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Oliwa z oliwek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Brokuły, Kalafior, Marchew baby
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 242 kJ/775 kcal |
Tłuszcz: 45,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 62,7 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 11,7 g |
Białko: 54,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.