Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak z prażonymi orzechami nerkowca po azjatycku
Kiełki słonecznika, Brokuł, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Imbir różowy marynowany, Cukier, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z limonki, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Groszek cukrowy, ORZECHY NERKOWCA, Chili, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 665 kJ/159 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 9,7 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 20,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- orzechy
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.