Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Jabłka w cieście
Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Cynamon, Jabłko, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Sól, JAJA kurze, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 613 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 20,4 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.