Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Jabłka w cieście, twarożek waniliowy, mus malinowy
Mięta, JAJA kurze, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Miód pszczeli, Maliny, MIGDAŁY w płatkach, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Sól, Cukier, Proszek do pieczenia, Pasta waniliowa, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Mąka PSZENNA, Jabłko, Cynamon, SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 033 kJ/247 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 34,8 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.