Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Jabłka w cieście, wegański serek z syropem daktylowym i prażoną pistacją, mango, winogrona
Mango, ORZECHY PISTACJOWE, Cukier, Mąka z ciecierzycy, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Soda oczyszczona, Banan, Jabłko, Pasta waniliowa, Serek kremowy wegański (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwy, witamina B12), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 533 kJ/605 kcal |
Tłuszcz: 26,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 62,0 g w tym cukry: 31,0 g |
Błonnik: 11,7 g |
Białko: 27,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.