Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
Jabłko pieczone z budyniem i rodzynkami
Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Mięta, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., jabłko
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 462 kJ/110 kcal |
Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 24,3 g w tym cukry: 9,7 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.