Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Less Gluten
Jabłko pieczone z budyniem, rodzynkami i płatkami migdała
Mięta, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Cynamon, MLEKO spożywcze 2% tł., Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), jabłko, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 841 kJ/201 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 37,7 g w tym cukry: 15,8 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 4,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.