Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
Jabłko pieczone z kremem orzechowym
jabłko, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 215 kJ/290 kcal |
Tłuszcz: 13,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 32,6 g w tym cukry: 20,9 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 10,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.