Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Jaglanka bananowa z masłem orzechowym, granatem i pomarańczą
Granat, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Mięta, Cukier, Kasza jaglana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Banan, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 018 kJ/243 kcal |
Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 40,9 g w tym cukry: 16,1 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.