Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jaglanka bananowa z masłem orzechowym, granatem i truskawkami
Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Mięta, Granat, Cukier, Kasza jaglana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Banan, ORZECHY LASKOWE, Truskawki, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 601 kJ/383 kcal |
Tłuszcz: 14,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 48,7 g w tym cukry: 18,7 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 10,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.