Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jaglanka czekoladowo-chałwowa z gruszką i granatem
Granat, ORZECHY NERKOWCA, Gruszka, Cukier, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Kasza jaglana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 046 kJ/250 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 36,3 g w tym cukry: 12,2 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 6,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.