Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Jaglanka kokosowa z granatem, mus mango, prażone orzechy pekan
Granat, Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kasza jaglana, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), ORZECHY PEKAN
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 140 kJ/511 kcal |
Tłuszcz: 29,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21,9 g |
Węglowodany: 56,5 g w tym cukry: 26,5 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.