Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jaglanka migdałowa z duszonymi brzoskwiniami, truskawki
Miód pszczeli, Brzoskwinia, Kasza jaglana, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 986 kJ/236 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 37,6 g w tym cukry: 21,1 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.