Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jaglanka z figą, śliwkami i prażonymi orzechami nerkowca
Figi, Cukier, Kakao, Kasza jaglana, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój z orzechów laskowych (Woda, ORZECHY LASKOWE, cukier trzcinowy, węglan wapnia, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty, witaminy: E, B2, B12, D), ORZECHY NERKOWCA, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 479 kJ/353 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 42,6 g w tym cukry: 13,8 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.