Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jaglanka pomarańczowo-kokosowa z chia, morwą, jagodami goji i płatkami migdała
Morwa biała (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Wiórki kokosowe, Cukier, Cynamon, Imbir, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Nasiona chia, Sok pomarańczowy, Kasza jaglana, MIGDAŁY w płatkach, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 178 kJ/282 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g |
Węglowodany: 41,1 g w tym cukry: 18,7 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.