Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
-
Less Gluten
-
Jaglanka waniliowa z musem śliwkowym i orzechami włoskimi
Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kasza jaglana, MLEKO spożywcze 2% tł., Śliwki, ORZECHY WŁOSKIE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 124 kJ/269 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 47,6 g w tym cukry: 13,6 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 6,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.