Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jaglanka z musem brzoskwiniowym, owoce leśne
Borówka amerykańska, Jeżyny, Kasza jaglana, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, MIGDAŁY w płatkach, Cukier, Brzoskwinia
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 431 kJ/342 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 52,6 g w tym cukry: 18,0 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 9,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.