Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Jaglanka z nasionami chia, płatkami migdała i duszonym rabarbarem
Mięta, Cukier, Kasza jaglana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Nasiona chia, Pasta waniliowa, Rabarbar, Sok z cytryny, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 546 kJ/370 kcal |
Tłuszcz: 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 61,9 g w tym cukry: 11,1 g |
Błonnik: 8,0 g |
Białko: 8,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.