Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Jaglanka z orzechami włoskimi, morelą i czerwoną porzeczką
Morele, Porzeczka czerwona, Cukier, Kasza jaglana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), ORZECHY WŁOSKIE
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 632 kJ/390 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 67,5 g w tym cukry: 12,9 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.