Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87
Jaglanka zapiekana ze śliwkami i syropem klonowym, jogurt naturalny z cynamonem
Mięta, Cukier, Kardamon, Mąka ziemniaczana, Pasta waniliowa, SER twarogowy półtłusty, Kasza jaglana, JAJA kurze, Olej kokosowy, Śliwki, Cynamon, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 824 kJ/436 kcal |
Tłuszcz: 15,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g |
Węglowodany: 53,2 g w tym cukry: 19,2 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 19,8 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.