Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jaglany budyń piernikowy z suszoną żurawiną i prażonymi orzechami nerkowca
Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Cukier, Cynamon, Gałka muszkatołowa, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Kasza jaglana, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 641 kJ/153 kcal |
Tłuszcz: 3,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 2,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.