Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star

Jagnięce kofty z dipem z sera koziego z miętą, makaron orzo z papryką, ogórkiem, oliwkami, czerwoną cebulą i fetą

JOGURT naturalny 2% tł., Czosnek, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Oliwa z oliwek, Cebula czerwona, Cebula biała, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Jagnięcina, Granat, Mięta, Ser twarogowy kozi miękki (MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka), Sól, SER twarogowy chudy, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna)

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 879 kJ/927 kcal
Tłuszcz: 59,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 37,3 g
Węglowodany: 45,0 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 58,4 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: