Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
Jagnięce kofty z dipem z sera koziego z miętą, makaron orzo z papryką, ogórkiem, oliwkami, czerwoną cebulą i fetą
JOGURT naturalny 2% tł., Czosnek, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Oliwa z oliwek, Cebula czerwona, Cebula biała, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Jagnięcina, Granat, Mięta, Ser twarogowy kozi miękki (MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka), Sól, SER twarogowy chudy, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 879 kJ/927 kcal |
Tłuszcz: 59,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 37,3 g |
Węglowodany: 45,0 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 58,4 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.