Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Less Gluten
-
Less Carb
Jajeczne kokilki z szynką parmeńską i parmezanem, pieczone pomidorki z zielonym groszkiem
Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Oregano, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Szynka parmeńska (Wieprzowina, sól, substancja konserwująca: azotan potasu), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Tymianek, Pomidorki cherry, Rukola
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 680 kJ/402 kcal |
Tłuszcz: 23,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,4 g |
Węglowodany: 15,3 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 33,1 g |
Sól: 5,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.