Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.66
Jajecznica ze szczypiorkiem, chleb żytni, pomidor
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Szczypiorek, Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 334 kJ/319 kcal |
Tłuszcz: 18,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 18,8 g w tym cukry: 0,1 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 19,2 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.