Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Jajka sadzone z sosem majonezowym podane z chlebem razowym i warzywami
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 545 kJ/369 kcal |
Tłuszcz: 20,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 30,0 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 19,3 g |
Sól: 3,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.