Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
-
Less Carb
Jajka z chorizo w sosie pomidorowym, świeże liście szpinaku z papryką i serem greckim
Chorizo, JAJA kurze, Papryka żółta, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 508 kJ/360 kcal |
Tłuszcz: 25,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g |
Węglowodany: 12,8 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 21,4 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.