Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Jajko na twardo, łosoś wędzony, sos koperkowy, pieczywo razowe, ogórek i rzodkiewka
Rzodkiewka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JAJA kurze, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Ogórek zielony, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 037 kJ/248 kcal |
Tłuszcz: 11,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 21,7 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 16,4 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.