Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jajko sadzone z pieczarkami i szczypiorkiem, zielony ogórek z rzodkiewką, pesto z natki pietruszki
Rzodkiewka, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Ogórek zielony, Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Nasiona słonecznika, Cebula biała, Pieczarka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 069 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 18,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 15,9 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.