Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
-
Less Carb
Jajko sadzone z pieczonym pomidorem, pesto bazyliowe, zielony ogórek z rzodkiewką
Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Pomidor, Ogórek zielony, Rzodkiewka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 149 kJ/514 kcal |
Tłuszcz: 41,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g |
Węglowodany: 12,5 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 25,8 g |
Sól: 3,7 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.