Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Szpinakowa sałatka z ciecierzycą, awokado, granatem i dressingiem z tahini, chrupki chlebek żytni
Szpinak baby, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, chrupki chlebek żytni (Mąka ŻYTNIA pełnoziarnista, zakwas ŻYTNI 25%, sól, drożdże), Ciecierzyca, Granat, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sól, Syrop klonowy, Woda mineralna niegazowana
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 882 kJ/211 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 8,4 g |
Białko: 6,8 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.