Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
Jogurt wiśniowy z muesli i gruszką
Gruszka, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Wiśnie, Otręby PSZENNE, Płatki gryczane, Płatki kukurydziane, Płatki orkiszowe (zawierają GLUTEN), Płatki OWSIANE, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 573 kJ/376 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 69,1 g w tym cukry: 23,4 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.