Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Jogurt z miodem z musli z suszonymi owocami i pieczonym jabłkiem
jabłko, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Płatki jaglane, Płatki OWSIANE, Wiórki kokosowe, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 068 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 46,6 g w tym cukry: 23,4 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.