Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Jogurtowa panna cotta z sosem jagodowym
Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Żelatyna, Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Jagody
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 413 kJ/99 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 11,9 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 0,5 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.