Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
Kaczka po pekińsku ze stir fry, udon
Kaczka pierś, Mąka ziemniaczana, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, Sok z limonki, Pieprz czarny, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Groszek cukrowy, Olej rzepakowy, Goździki, Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Limonka, Kolendra, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sól, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 032 kJ/486 kcal |
Tłuszcz: 12,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 62,5 g w tym cukry: 20,3 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 33,3 g |
Sól: 6,6 g |
Alergeny
- gluten
- mięczaki
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.