Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Kalafior romanesco z cytrynowym panko i parmezanem
Chili, Oliwa z oliwek, Panko (mąka PSZENNA, cukier, sól, woda), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Cytryna, Kalafior romanesco
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 434 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 12,6 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 5,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.