Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
Kalafior z bułką tartą
Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Kalafior
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 305 kJ/312 kcal |
Tłuszcz: 18,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 8,2 g |
Błonnik: 12,3 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.