Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
Kalafior z ziemniakami aloo gobi, tortille pszenne
Cebula biała, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Groszek zielony, Imbir, Kalafior, Kmin rzymski, Kurkuma, Olej rzepakowy, Papryka ostra, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Ziemniaki, Czosnek, Kolendra, Tortilla PSZENNA
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.