Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
Kalafiorowo-serowe placuszki z sambalmayo
Cebula biała, Panko (mąka PSZENNA, cukier, sól, woda), Pieprz czarny, Sól, Kalafior, JAJA kurze, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Pieprz cayenne, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 868 kJ/208 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 10,8 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.