Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
XXX_Kanapka pełnoziarnista z pate z sardynek z szalotką, pomidorki, oliwki i cebulki w balsamico
Cebulki marynowane z balsamico, Kiełki słonecznika, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pomidorki daktylowe, Sałata karbowana, Chleb bielański (naturalny zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA), słód ŻYTNI), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Cebula szalotka, Natka pietruszki, Sardynki w oleju
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 076 kJ/257 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 33,6 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 8,9 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.