Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star

XXX_Kanapka pełnoziarnista z pate z sardynek z szalotką, pomidorki, oliwki i cebulki w balsamico

Cebulki marynowane z balsamico, Kiełki słonecznika, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pomidorki daktylowe, Sałata karbowana, Chleb bielański (naturalny zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA), słód ŻYTNI), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Cebula szalotka, Natka pietruszki, Sardynki w oleju

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 076 kJ/257 kcal
Tłuszcz: 8,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 33,6 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 8,9 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: