Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star

Kanapka pełnoziarnista z żurawiną, jalapeno i serem korycińskim, rzodkiewka, ogórek małosolny

Rzodkiewka, Czarnuszka, Dżem żurawinowy, Roszponka, Papryczka jalapeno marynowana, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Ser koryciński ziołowy, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 727 kJ/652 kcal
Tłuszcz: 30,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,0 g
Węglowodany: 69,6 g
w tym cukry: 17,3 g
Błonnik: 10,9 g
Białko: 28,5 g
Sól: 4,0 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: