Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
Kanapka pełnoziarnista z żurawiną, jalapeno i serem gouda, papryka, ogórek kiszony
Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Czarnuszka, Dżem żurawinowy, Roszponka, Papryczka jalapeno marynowana, Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Ser koryciński ziołowy, Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 731 kJ/653 kcal |
Tłuszcz: 30,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,0 g |
Węglowodany: 69,2 g w tym cukry: 18,5 g |
Błonnik: 11,0 g |
Białko: 29,0 g |
Sól: 4,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.