Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Kanapka razowa z ajvarem, mozzarellą, sałatą lodową i kiełkami, papryka
Kiełki rzodkiewki, Koncentrat pomidorowy 30%, Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Bakłażan, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Papryka czerwona, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Sałata lodowa, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 643 kJ/154 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 20,8 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.