Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star

Kanapka razowa z ajvarem, mozzarellą, sałatą lodową i kiełkami, papryka

Kiełki rzodkiewki, Koncentrat pomidorowy 30%, Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Bakłażan, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Papryka czerwona, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Sałata lodowa, Papryka czerwona

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
643 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 20,8 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 7,6 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: