Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
NTFY_Kanapka razowa z bazyliowym pesto, rukolą i mozzarellą, pomidorki
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Rukola, Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Kiełki słonecznika, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 021 kJ/244 kcal |
Tłuszcz: 11,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 28,1 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.