Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62 Star

NTFY_Kanapka razowa z bazyliowym pesto, rukolą i mozzarellą, pomidorki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Bazylia, Oliwa z oliwek, Rukola, orzechy pinii, Kiełki słonecznika, Sok z cytryny, Sól, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 021 kJ/244 kcal
Tłuszcz: 11,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 28,1 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 9,6 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15