Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Kanapka razowa z bazyliowym pesto, sałatą, szynką z indyka i serem mazdamer, ogórek
Ser mazdamer (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Sałata lodowa, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 635 kJ/152 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 18,7 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.