Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63 Star

Kanapka razowa z bazyliowym pesto, sałatą, szynką z indyka i serem mazdamer, ogórek

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Ser mazdamer (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Bazylia, Sałata lodowa, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny, Sól, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
635 kJ/152 kcal
Tłuszcz: 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 18,7 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 6,7 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: