Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63 Star

Kanapka razowa z bazyliowym pesto, sałatą, szynką z indyka i serem mazdamer, ogórek

kanapka 70% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), sałata lodowa, szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), ser mazdamer (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), bazylia, oliwa z oliwek, orzechy pinii, sok z cytryny, sól, czosnek, pieprz czarny), ogórek zielony 30%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
681 kJ/163 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 19,0 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 6,9 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: