Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
Kanapka razowa z buraczkowym hummusem z bazylią, rukolą i papryką, ogórek małosolny
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Bazylia, Burak, Ciecierzyca, Czosnek, Kmin rzymski, Oliwa z oliwek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Woda mineralna niegazowana, Papryka czerwona, Rukola, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 561 kJ/134 kcal |
Tłuszcz: 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 23,2 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 4,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.