Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95 Star

Kanapka razowa z buraczkowym pesto i gorgonzolą, gruszka

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), gruszka, Burak, Sałata lodowa, Ser gorgonzola (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka zwierzęca (cielęca)), Oliwa z oliwek, Kiełki rzodkiewki, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Nasiona słonecznika, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
817 kJ/195 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 32,1 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: