Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
Kanapka razowa z buraczkowym pesto i gorgonzolą, gruszka
gruszka, Kiełki rzodkiewki, Burak, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Ser gorgonzola (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka zwierzęca (cielęca)), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Nasiona słonecznika, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata lodowa
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 817 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 32,1 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.