Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
Kanapka razowa z buraczkowym pesto i gorgonzolą, gruszka
gruszka, Kiełki rzodkiewki, Burak, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ser gorgonzola (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka zwierzęca (cielęca)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Nasiona słonecznika, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata lodowa
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.