Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95 Star

Kanapka razowa z buraczkowym pesto i gorgonzolą, gruszka

gruszka, Kiełki rzodkiewki, Burak, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Ser gorgonzola (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka zwierzęca (cielęca)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Nasiona słonecznika, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata lodowa

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: