Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star

Kanapka razowa z cheddarem, roszponką i chutneyem truskawkowym, rzodkiewka

Rzodkiewka, Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukier, Mąka ziemniaczana, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Cebula biała, Truskawki, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
597 kJ/143 kcal
Tłuszcz: 4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 22,1 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: