Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Kanapka razowa z cheddarem, roszponką i chutneyem truskawkowym, rzodkiewka
Rzodkiewka, Roszponka, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cukier, Mąka ziemniaczana, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Cebula biała, Truskawki, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 597 kJ/143 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 22,1 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.