Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Kanapka razowa z chrzanowym serkiem, sałatą i jajkiem, pomidorki
Kiełki rzodkiewki, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JAJA kurze, Sałata lodowa, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), SER twarogowy chudy, Sól, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 662 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 19,8 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 7,8 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.